provix // CMS
Modularnost
Prilagodljivost
Varnost
Varnost
Varnost
Integracija
Prilagodljivost
Z uporabo naprednjih tehnologij pri razvoju CMS programskega modula le ta omogoča pripravo podatkov za različna spletna okolja. Z uporabo XML oblike zapisa, kot osnovo za izmenjavo podatkov, se lahko le ta uporablja na Linux spletnih strežnikih (Apache s podporo PHP), kakor tudi na Windows spletnem strežniku (IIS s podporo ASPX in jQuery).
Varnost
Vsebina vaših podatkov je shranjena v vašem lokalnem omrežju. Ni potrebno skrbeti za arhiviranje celotnega spletnega mesta. Potrebno je poskrbeti samo za arhiviranje lokalne podatkovne baze in ostalih vsebin (slike, dokumenti,...). Način produkcije podatkov vam omogoča enostavno menjavo ponudnika gostovanja vašega spletnega mesta.
Integracija
Programski paket vam omogoča integracijo v vaš obstoječi informacijski sistem. Za shranjevanje vsebin spletnega mesta uporablja SQL podatkovno bazo. S tem pridobite, da lahko sistem uporablja več uporabnikov in urejajo samo svoje vsebina. Za izmenjavo informacij med drugimi programi pa uporablja XML zapis podatkov.
provixCMS
CMS
predgovor Naš CMS (content management system) zajema rešitev za mala in srednja podjetja, kateri z ostalimi moduli omogoča celovito rešitev za delo s strankami. Sistem lahko nadgradite tudi s CRM (customer relationship management) modulom za mala podjetja, ki je povezan s podatki sistema CMS.
Prednosti sistema
  • Ena rešitev za več področij (CMS, CRM),
  • Skupni podatki za celoten sistem,
  • Enostavna integracija na obstoječo internet stran,
  • Podatki se hranijo v vašem notranjem informacijskem sistemu.
Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.