provix // pravno obvestilo
Spletno programiranje
Glede na današnje trende v IT so uporabniki vse zahtevnejši z visokimi pričakovanji. Našo vizijo usmerjamo s smer, da vedno ponudimo sveže, aktualne, pregledne in pravočasne informacije. Spletne strani so bolj tehnološko dovršene in vsebinsko bogatejše. Vse to lahko dosežemo z uporabo naprednejših programskih orodij jQuery in s strežniškim programskim jezikom ASP.NET. Za kvalitetno shranjevanje podatkov pa se uporabi MSSQL podatkovna baza.
Uporaba programske opreme
Uporaba sodobnih tehnologij
Pri razvoju in izdelavi spletnih strani uporabljamo najsodobnejše tehnologije, katere omogočajo in pripomorejo k večji odzivnost in enostavnosti. Naši cilji pri razvoju so enostavnost, preglednost ter hitra odzivnost na spremembe tržišča.
Uporabljene tehnologije
  • HTML5, jQuery, CSS3
  • Linux platforma s podporo PHP in podatkovne baze MySQL,
  • IIS strežnik na Windows platformi s podporo ASP.NET (Ajax, jQuery), MVC in podatkovne baze MSSQL. Razvoj se vrši v C# programskem jeziku.
Uporaba programske opreme
Bodite najdeni na spletu
Brez ažurne aktivnosti na vaši spletni strani bo le ta šla v pozabo. Ponujamo vam časovno urejanje spletne strani, katero vam bo omogočalo, da se bodo vaši podatki pojavili na svetovnih iskalnikih.

Na obstoječi straneh lahko izvedemo tudi SEO (Search engine optimization), kar vam bo pomagalo, da bo vaša stran imela visok reating.
Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.